Thursday, April 23, 2015

26 is just a number...eh?

Me as 26 years old..not a girl but not yet a woman..eh?
Bila dah umur 26 ni mula terfikir,
Apa yang aku dh achieved at this age?
Bila tengok kawan2 lain at this age..
Ada yang dah kahwin..
Ada yang dah ada anak...
Ada yang dah ada master..
Ada yang dah beli rumah...
Ada yang dah ada business sendiri..
Aku?
Coming soon..insya-Allah..
Rezeki Allah dah tentukan..cepat dan lambat ja..
Maybe He is saving the best future for me..I just need to prove to Him that I deserved it..
By becoming a better person maybe..
Insya-Allah by 27 years old, I'll be a better Mardiah...
Jom! for a better future..for a better me! Fighting!


1 comment:

Farhanah said...

Ujian dan rezeki tu Allah bagi dalam macam2 bentuk cuma kadang2 kita ja tak pasan:) jom striving to a better muslim!